Friss hírek

Block title

Új tagok

• fisherhelena902
  • .
  • Kriszta
  • .Magyarország
  • Jutka
  • .Magyarország
  • Kuki
  • .Románia
  • Erica
  • .Magyarország
  • Eszter
  • .Magyarország
  • Magor
  • .Magyarország
  • Susi
  • .Hollandia
  • Margó
  • .Magyarország
  • Varázsló
  • .Magyarország

Moderátornak lenni

Mit jelent moderátornak lenni? Kijavítja a helyesírási hibákat a kérdésekben, kitörli az idióta kérdéseket, illetve az ismétlődőket, kitiltja azokat a felhasználókat, akik csak reklámozni jönnek az oldalra a saját kis vállalkozásukat, és nem a tapasztalatukat írják le, illetve válaszaikban nem a segítő szándék dominál náluk. Díjazza és dicséri a jó válaszokat. Felel saját témán belől a oldalért.Új témákat hoz létre, és hozászóll a meglévőkhöz. Egy mondattal, karban tartja az oldalt.

Legaktívabbjaink

• juli
  • Románia,Adminisztrátor,5000
  • CSIRI
  • Magyarország,Vezér-hadnagy,0
  • Nefi
  • Magyarország,Vezér-hadnagy,0
  • Margó
  • Magyarország,Vezér-őrnagy,0
  • Timi5290
  • Románia,Közlegény,0
  • Susi
  • Hollandia,Közlegény,0
  • Kriszta
  • Magyarország,Közlegény,0
  • Varázsló
  • Timi
  • Románia,Közlegény,0
  • Edith

Legfrissebb témák

• Címe:Business PTC Hozzászolások száma(0)
  • Címe:Boston Terrier Hozzászolások száma(1)
  • Címe:Mi a jobb??Új rendelet. Hozzászolások száma(2)
  • Címe:A szépség egyenlő az önbizalommal? Hozzászolások száma(1)
  • Címe:A zene hatalma Hozzászolások száma(1)
  • Címe:Rend Hozzászolások száma(1)
  • Címe:Talán kezdjük a vállással. Hozzászolások száma(0)
  • Címe:Beköszöntő Hozzászolások száma(0)
  • Címe:Egyéni vagy közös utazás? Hozzászolások száma(0)
  • Címe:Üzletvilág Hozzászolások száma(0)

Keresés a fórumba

Cimke felhő

Ajánld az oldalt

Block title

Értékeld honlapomat
    Összes válasz: 3
    0

• Kedd, 2026-08-25, 2:42 AM
    Üdvözöllek Vendég | RSS

Aphrodité Cafe Forum.   A nő örök.

Főoldal | Regisztráció | Belépés
    Fórum

[ Új üzenetek · Tagok · Fórumszabályzat · Keresés · RSS ]
    • Oldal 1 / 1
    • 1
    Csak a vallásos emberek lehetnek jók?
    juliDátum: Kedd, 2012-09-11, 6:14 PM | Üzenet # 1 Válaszadásért katt az ,,Add reply,, gombra fent.  Új téma indításáért a,,New topik,, ra
    Adminisztrátor
    Csoport: Adminisztrátorok
    Üzenetek: 30
    Kitüntetések: 1
    Hírnév: 5000
    Állapot: Offline
    Mért hiszik azt a vallásosokra hogy jóemberek, amikor és sok olyan vallásos embert ismerek akik nagyon is rossz emberek és irigyek is. Ismerek olyat is aki nem vallásos és rossz ember de olyat is aki nem vallásos és nagyon jó ember. Csak az idegesít hogy mindenki azt hiszi aki vallásos az már szent. A szomszédom pl kijön a templomból és egyből rágyújt a cigire alig hogy kijött onnan. És amikor megkérdeztem hogy ezt nem tiltja a Biblia azt felelte de, de majd jövőhéten szombaton meggyónja. Ekkora hülyeséget. De ilyen nincs hogy vétkezek mert úgyis meggyónom ez hülyeség. A férje is hisz Istenbe és mégis kínozza a kutyáját, és a múltkor a kecskét úgy vágták le hogy előtte nagyokat rugdosott bele én meg sírtam mert sajnáltam és nagyobb szivem van pedig én nem hiszek Istenbe csak az emberek egyből előítéletük van ha valaki vallásos már egyből szent közbe meg lehet hogy szadomazo. evil

Beszélj Hozzám Fórum
    Admin

juliDátum: Kedd, 2012-09-11, 6:14 PM | Üzenet # 2 Válaszadásért katt az ,,Add reply,, gombra fent.  Új téma indításáért a,,New topik,, ra
    Adminisztrátor
    Csoport: Adminisztrátorok
    Üzenetek: 30
    Kitüntetések: 1
    Hírnév: 5000
    Állapot: Offline
    Mért hiszik azt a vallásosokra hogy jóemberek, amikor és sok olyan vallásos embert ismerek akik nagyon is rossz emberek és irigyek is. Ismerek olyat is aki nem vallásos és rossz ember de olyat is aki nem vallásos és nagyon jó ember. Csak az idegesít hogy mindenki azt hiszi aki vallásos az már szent. A szomszédom pl kijön a templomból és egyből rágyújt a cigire alig hogy kijött onnan. És amikor megkérdeztem hogy ezt nem tiltja a Biblia azt felelte de, de majd jövőhéten szombaton meggyónja. Ekkora hülyeséget. De ilyen nincs hogy vétkezek mert úgyis meggyónom ez hülyeség. A férje is hisz Istenbe és mégis kínozza a kutyáját, és a múltkor a kecskét úgy vágták le hogy előtte nagyokat rugdosott bele én meg sírtam mert sajnáltam és nagyobb szivem van pedig én nem hiszek Istenbe csak az emberek egyből előítéletük van ha valaki vallásos már egyből szent közbe meg lehet hogy szadomazo. evil

Beszélj Hozzám Fórum
    Admin

• Oldal 1 / 1
    • 1
    Keresés:

Copyright MyCorp © 2026